HomeHome

Home

Over Ons

Teerink Zwembadbouw uit Varsseveld is een bedrijf waarbij u terecht kunt voor het bouwen, renoveren en onderhouden van uw prive-zwembad. Ook voor het bekleden van uw zwembad met op maat gelaste folie bent u bij ons aan het juiste adres. 

Doordat we bijna alles in eigen beheer uitvoeren, alleen het uitgraven en aanvullen besteden we uit, heeft u vanaf het advies tot de oplevering altijd te maken met 1 aanspreekpunt. 

Eerlijk advies, korte lijnen en perfectie tot in detail... daar gaan we voor!Over Ons

Zwembad renovatie

In veel gevallen is een oud zwembad goed te renoveren en beslist de moeite waard.

Teerink Zwembadbouw kan uw oude bad vakkundig opknappen door het te voorzien van nieuwe folie of nieuwe randtegels waardoor uw bad weer een frisse moderne uitstraling krijgt.Lees meer...

Folietechniek

Folie lassen is een vak apart, een mooi en strak resultaat vraagt om vakkennis en professionaliteit. Heeft u zelf een gemetselde bak gebouwd? Wij helpen u graag met het waterdicht maken door het te bekleden met zwembadfolie op maat. 

We kunnen een mooie gemetselde inlooptrap, ligplateau of zitbank in uw zwembad superstrak bekleden met folie. Ook ronde vormen zijn voor ons geen probleem. Zwembadfolie is leverbaar in vele kleuren en dessins. Het is zelfs mogelijk om met verschillende kleuren folie te werken. Voor de trap gebruiken we een anti-slip folie. 

We werken uitsluitend met zwembadfolie van een hoogwaardige kwaliteit!


Een strak gelaste folie zonder plooien is onmisbaar voor uw zwembad. Perfectie tot in detail, daar gaan we voor!

Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen bij Teerink Zwembadbouw terecht. We verzorgen regelmatig het foliewerk voor collega-zwembadbouwers en hoveniers door heel Nederland.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact op info@teerinkzwembadbouw.nl

tel 06 30 87 86 36

Lees meer...

Contact

Teerink Zwembadbouw

Ivo Teerink

Terborgseweg 11, Varsseveld

[e] info@teerinkzwembadbouw.nl

[t] 06 30 87 86 36

[f] Facebook Teerink Zwembadbouw